Quassel-Tread Nr. 3 |
|
1 .. 17 .. 31 32 33 34 35 .. 44
|
Andrea1981 am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
also min schatz wider, er hät am liabsta scnitzel und pommes zum essa bida hochzyt.....
|
|
kki am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
Din Schatz tönt scho fascht nacheme Kolleg vo mir, dä würd gläbs Bratwurscht mit Zwibelsauce und Pommes zum Hochziitsässä nä! :-) Ich han no kei Ahnig, weiss nödemal wie vill Gäng.. Momentan dänki öppe das:
Irgenden Salat oder Antipasti oder öppis *** Eventuell Suppe, aber ehner nöd *** Grillierte Bärenkrebse auf edlem ChampagnerRisotto verfeinert mit Aceto Balsamico *** Eisgekühltes Limettensorbet mit Campari (oder ähnliches) *** Zarter Kalbsrücken, im Ofen sanft gebraten, mit einer feinen Steinpilzkräuterkruste, knusprigem Kartoffelstrudel mit Sesam und einem farbenfrohen Gemüsestrauss *** Dessertbuffet evtl. mit Hochziitsturte
|
Andrea1981 am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
au kki, jetzt kriag i aber gad hunger, tönt guat...
i han denkt:
salot m. Crevetta
den a curry-suppa
den a fleisch mit beilaga (no kei ahnig)
dessert buffet
und am zwölfi a gulasch suppa !!!!
oder so irgendwia
|
kki am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
Das tönt zwar au von fein, ussert dä Chäs bruchi nöd umbedingt..
Vorspeisenbuffet Mediterranes Vorspeisen- und Antipastibuffet mit einer grosszügigen Auswahl an kalten Köstlichkeiten wie Parmaschinken, Parmesan, Salami, Coppa, mariniertes Gemüse, Oliven, Pilze, Mozzarellaperlen, Gemüsetatar mit Mascarpone, Bündnerfleischtatar mit Kräuterfrischkäse Gartenfrische Gemüse- und Blattsalate begleitet von Champignonscheibchen, marinierten Artischockenherzen, knusprigen Brotcroûtons, gehacktem Ei, Petersilie, feinen Oliven, Sonnenblumen und Kürbiskernen sowie gerösteten Speckwürfeln, Hausdressing mit Knoblauch, sämiges French- und rassiges Italian-Dressing *** Morchelschaumsuppe *** Pochierte Rotzungen-Röllchen mit Rauchlachsfüllung auf Lauchgemüse, begleitet von Pernodschaumsauce *** Duett von Kalbs- und Rindsfilet, am Stück gebraten, serviert mit sämiger Champagnerrahmsauce, Kartoffel-Mohnstrudel mit getrockneten Tomaten, farbenfroher Gemüsevariation *** Dessertbuffet Luftige Früchtemousse, erfrischende Glace- und Sorbetauswahl, Apfelstrudel mit Vanillesauce, frischer Fruchtsalat, weisses und dunkles Schokoladenmousse im Shotglas, Kokos-Pannacotta im Töpfchen, Fruchttörtchen, hausgemachte Mini- Caramelköpfli, Zwetschgenrumtopf, Knusperschiffchen mit Pralinenmousse, gratinierte Waldbeeren, Meringues-Nestchen mit Tiramisù, Schokoladen-Profiteroles, leichte Quarkfruchtschnitte, Orangen-Bisquit-Roulade Käsebrett mit exklusiven Weichkäsen sowie beliebten Halbhart- und Hartkäsen, begleitet von saftigen Trauben und Birnen, knackigen Baumnüssen und knusprigem Hausbrot
|
kki am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
Hey, händ ihr e Idee, wie mer chli Pepp is Ässe bringt, han dänkt wär no witzig, wänn d Gäscht bi jedem Gang neumet andersch müässted sitze...
|
kki am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
Nomal öppis: fröged ihr uf dä Iiladig bzw. bi dä Amäldig eb d Lüüt Vegetarier sind oder dänkted ihr eifach, dass die sich dänn scho sälber mälde werded?
|
Andrea1981 am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
also mini kollegin hät clowns ka wo serviert hän, isch u super gseh, echt lässig...aber i wetts jetzt net unbedingt...aber isch mol was anderes gseh.....
|
kki am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
Mached ihr dänn ä Sitzordnig? Nach wellne Kriterie setzisch d Lüüt zämä? Han dänkt, luschtig wär au, wännd en Frageboge machsch und dänn Lüüt wo ähnlich gantwortet händ duesch zämäsetze, z.B. mit Lieblingsfarb, Lieblingsblueme, ... und dänn ebe evtl. zwüsched ine rotiere. Z.B. häsch en Rosetisch, Sunnebluemetisch, Tulpetisch... etc. und dänn bim nächschtä Gang häsch en Rote Tisch, en Blaue Tisch, en Grüänä Tisch, ... und so wiiter und so fort
|
anca am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
Ich mach sicher kei Tischordnig. äs cha jedä sitzt von er wöt, nur für eus und Trauzügä isch dä platz definiert. nochäm Essä wöt i sowieso, dass äs ä gwüssi rotation git.
|
sposa am 09.10.2006
Re: Quassel-Tread Nr. 3
so, han ali Kunde usem Lade gschücht
Läck, schön flissig hend ihr gschribe !
Ich bin au immer ehrlich, und säge, wenn mir öpis da nid gfallt, denn es isch ja immer würklich Gschmacksach, und wenns mir nid gfallt, heisst das nid, das es wüescht isch
Ich finds da im Forum au richtig nett und heimelig
Liebe Grüsse Sposa
|
|
1 .. 17 .. 31 32 33 34 35 .. 44
|