Anmelden Anmelden[ x ]          
| Passwort vergessen?
Registrieren  |  Suche Anmelden
Forum    ›   Personenkreise    ›   Braut- & Bräutigamtalk    ›   Bräute 2013
Bräute 2013
 1 .. 1353 .. 2704 2705 2706 2707 2708 .. 3233 .. 3757
Lus

nicht registriert

am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

hihi ha grad wöue säge - tönt nachere mega arbeit!
aber isch no wahr, i chönnt ou eifach chli beleiti brötli mache oder so...



valey  am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

hahahah bräute am herd

uuhhh tuen gern koche usw :))

Penne mit Vodka Sauce
Fajitas
Raclette
Fisch med Bachofeerdöpfel
Bolognese
Pasta med Rahm, Erbse und Schinke
Rots Thai Curry



elea  am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

ohh valey penne alla voodka esch mis absolute lieblingsgrecht! guet esch au s einzige woni cha choche

mer mönd wörkli e eigete "esse" thread ha.. de chöne mer schön fiis enand feini Food-bildli schecke am halbi 12i am morge



sonne13  am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

oh elea, do chumm ich au tönt jo alles oberlecker!!!! bisch sicher dass das ned viel arbeit gid?!?!?



Lus

nicht registriert

am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

hihi elea....
das wär ke food-thread, sondern e folter-thread wemer am 11.30 würdi föteli schicke
wie geit de die vodka sauce? hani no nie gha....



valey  am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

elea würklichh?? hihihi i has au sooo gern hehe..


haha lus folter thread


Zwiebeln mit Rohschinken und Oliveöl abrötle
med Vodka ablösche
Tomatesauce dezue
chli köcherle
Rahme dezue
peterli chli dri
chli salz und pfeffer

xD




Zuletzt bearbeitet am 15.08.13 14:40



himbeer  am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

ou ja das vodka rezept bruchi au



elea  am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

gar ned sonne. förd fleisch platte ond de tete du moin spann i min frönd i (de werds jo wohl no schaffe bez ufschnitt ofe platte zbiige )
spiessli dueni eifach olive, Salami ond dörrtomate ufes holzstäbli pickse ond di gföllte baguett, do machi eifach en pampe us fröschchäs, crme efresch und so und stopf das ines baguett! de chaufi no en fertig usgrollte Blätterteig, beschmier de met Aprikose gompi, legge de brie dri, mache es päckli und ab i ofe. tatatata
da cha sogar sone hoscheli wie ich



Lus

nicht registriert

am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

mhhh tönt feiiinn



Lus

nicht registriert

am 15.08.2013

Re: Bräute 2013

mi gg chönnt ke fleischplatte mache..
da würdi jedes stückli fleisch vor verpackig grad is mul wandere - natürlech fair teilt mit em hund



 1 .. 1353 .. 2704 2705 2706 2707 2708 .. 3233 .. 3757

ÜBER UNS

HOCHZEIT.ch ist ein unabhängiges Portal und beliebter Treffpunkt für Brautpaare und Dienstleister aus der Hochzeitsbranche.